Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов показа задоволство от победата с 4:2 над Левски. Българският национал говори за освиркванията от "сините" фенове и каза, че ги разбира и приема всичко с усмивка.

„Левски показа голямо желание. Нашият отбор не падна след изравнителния гол. Успяхме да се вдигнем. Повярвахме и успяхме да победим“, каза Десподов.

„Аз съм казал и преди. За мен е чест и знам, че е голяма отговорност да си капитан. Антон Недялков липсваше. Излизаме, радваме се, играем всички като един. Важно е да сме заедно с оглед нещата, които се случиха. Разбрахме на другия ден след мача. Събраха ни и ни уведомиха, че Дамбраускас повече няма да е треньор. Това е футболът, пожелавам му успех. Страхотен треньор. Никога не съм има пререкания с него. Страхотен човек и страхотен треньор е“, добави той.

„Всяка победа е сладка. Бях дразнител днес за феновете. Играл съм за ЦСКА и това е нормално да не ме обичат. Забавлявам се на терена и приемам всичко с усмивка. Те да се оправят на трибуните“, каза още нападателят.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа