Националът Кирил Десподов призна след успеха с 4:0 на Лудогорец над ЦСКА в срещата за Суперкупата на България, че за него не е проблем освиркването от страна на феновете на "червените".

"В момента съм футболист на Лудогорец, играя за отбора, защитавам честта на този клуб. Крещят и викат срещу мен, явно ги боли много. Не знам защо продължават, след като ЦСКА изкара прекалено много пари от мен. Трябва да се радват и да са щастливи", каза Десподов. 

"Но това е положението, аз съм професионалист, излизам и играя. Ако това ги прави щастливи - да крещят и да викат по мен. Ако аз съм им проблема в живота, добре, приемам го", коментира футболистът на шампионите.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Играхме много силно, ЦСКА е сериозен отбор, не е лесно, тежко е, сега имаме и път до Разград. Имаме перфектни условия в базата, в сряда ни очаква много труден мач с Мура", добави Десподов.

"Гледах нашата игра, забавлявахме се на терена. Искам да вляза в Шампионска лига с Лудогорец, целта е да бъдем и шампиони. Нека стоим здраво стъпили на земята, да се концентрираме за мача в сряда", добави националът.

Efbet Лига - сезон 2021/2022