Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде традиционната пресконференция преди домакинството на Мидтиланд в Лига Европа (четвъртък, 22:00 часа). Специалистът заяви, че възможностите на отбора не отговарят на представянето до момента.

„Мачът е най-вече за престиж на нашия отбор. Възможностите, които имаме, не отговарят на представянето ни до момента. Всички сме мотивирани да завършим с победа. Досега бяхме надиграни от Брага. Надявам се в утрешния мач да вкараме положенията си. Това е най-важното”, започна Генчев.

„Проблемите са част от играта. Имахме дълготрайно контузени. Нещата се стиковаха в движение. Мотивацията във футболистите и при нас трябва да е достатъчно голяма”, продължи Генчев.

„Няма по-малко важен елемент. Всички фази са важни. На всеки един елемент наблягаме. Най-важно е да се справим добре във всички фази на играта”.

„Не правим изключение за полеви играчи или вратар. Така се случи с Кристиан и Серджио. Всичко зависи от тях и формата им. Не мога да кажа, че Серджио ще продължи до края да пази. Преди Кристиан беше твърд титуляр, а Серджио чакаше своя шанс. Сега нещата се обърнаха. И двамата ще получават шанс за изява”.

„След приключване на евротурнирите имаме два важни мача. Не се притеснявам от загуба на мотивация, защото мачовете са изключително важни. Няколко момчета от втория отбор ще тренират с нас и след тренировката ще преценим кои ще попаднат в групата", завърши наставникът на Лудогорец.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа