Българският шампион Лудогорец излезе с информация за своите фенове относно продажбата на билетите за мач-реванша от втория предварителен кръг на Шампионска лига срещу словенския Мура, който ще се играе на 28.07.2021 (сряда) от 21.00 часа на стадион „Хювефарма Арена“.

Ето какво написаха „орлите“ на официалния си сайт:

Лудогорец напомня на своите фенове, че билети за мача от втория предварителен кръг на Шампионска лига срещу Мура ( Словения), който ще се играя на 28.07.2021 (сряда) от 21.00 ч. на стадион „Хювефарма Арена“, ще се продават през уикенда на билетната каса на ул.“ Васил Левски“, както и на базата „Гнездо на орли“. В събота касите ще работят от 10.00 ч. до 18.00 ч., а в неделя от 10.00 до 16.00 ч.

Поради специфичните изисквания при продажба, а именно поименни билети и предоставяне на декларации за информиран риск, клубът призовава да закупите своите входни талони по-рано. По този начин, ще се избегнат опашки и струпвания  на касите в последния момент.

Лудогорец обръща внимание , че поради рестрикциите на здравните власти и използването на 50 процента от капацитета на стадиона, местата са ограничени.