Доскорошният селекционер на Северна Македония Игор Ангеловски ще се размине с треньорския пост в Лудогорец. Той е бил предложен на „орлите“, но към момента те нямат интерес към него, съобщава „Мач Телеграф“.

45-годишният специалист, който изгради силния отбор на югозападните ни съседи – участие на Евро 2020 и победа над Германия в световните квалификации, няма почти никакъв опит на клубно ниво. Той е водил единствено Работнички от 2013 до 2015 година. След това става асистент на националния тим, който малко по-късно поема и с него постига исторически връх.

Ангеловски напусна поста си след края на eвропейското първенство, защото искаше да се посвети на клубна кариера. Сериозни оферти към него обаче липсваха и ето, че вече четири месеца е безработен. Той има предложение от закъсалия полски гранд Легия (Варшава), който е предпоследен в първенството.

Треньор на Лудогорец продължава да бъде Станислав Генчев, а в клуба наскоро бе обсъждана идеята най-успешният наставник – Георги Дерменджиев, да се върне, за да помага на младия специалист, заемайки директорски пост.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа