Доскорошният селекционер на Северна Македония Игор Ангеловски е сред кандидатите за нов треньор на българския шампион Лудогорец, твърди Gol.mk.

45-годишният специалист постигна най-големия успех в македонския футбол, след като класира националния тим на Евро 2020 тази година, но след 6 години начело на отбора в момента е без ангажимент. На шампионата на Стария континент под негово ръководство футболистите на западната ни съседка завършиха последни в група "С" без нито една спечелена точка, но оставиха положителни впечатления си играта си. Северна Македония поднесе и една от сензациите в квалификациите за световното първенство през 2022 година в Катар, побеждавайки четирикратния първенец на планетата Германия с 2:1 на 31 март в Дуисбург.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

В своята треньорска кариера Ангеловски е водил Работнички (Скопие) в продължение на два сезона, като през 2013/14 печели дубъл в страната, а на следващия сезон защитава триумфа за Купата. Според медиите в родината му той е вариант и за полския гранд Легия (Варшава).

Северномакедонските медии отбелязват, че Лудогорец е редовен участник в европейските клубни турнири и в момента е воден за пореден път от Станислав Генчев. Той пое отбора след уволнението на Валдас Дамбраускас, застанал начело на Хайдук (Сплит).

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа