Лидерът в efbet лига Лудогорец посреща днес от 15:00 часа втория в класирането ЦСКА в дербито на 19-ия кръг на първенството. Домакините нямат загуба у дома в шампионата от 2018 година, а шестте последни срещи с "червените" завършваха без победител.

БЛИЦ пита: Как ще завърши дербито Лудогорец - ЦСКА?

ЦСКА също е в страхотна серия и тимът няма поражение от български отбор от 5 месеца, когато загуби с 1:2 от Локомотив в Пловдив. Именно "смърфовете" пък нанесоха последната загуба на Лудогорец в  efbet лига преди дни и завързаха интригата, стопявайки аванса на върха до три точки.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

И двата тима имат проблеми с контузени и наказани играчи, като за Лудогорец ще липсват Дяков и Марин, докато за ЦСКА със сигурност срещата пропуска Пеняранда, но както БЛИЦ съобщи по-рано, последните две попълнения на "армейците" Бисмарк Чарлс и Мено Кох обаче са в групата за двубоя в Разград и може да играят на стадион "Хювефарма Арена".

Мачът може да се окаже решаващ за крайното класиране при равен брой точки между двата тима, като за ЦСКА, освен победата, успех ще бъде и равенство 3:3 след 2:2 в последната среща между "червени" и "зелени" в София.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 

Ето вероятните 11 за двата отбора според колегите от "Тема Спорт" и "Мач Телеграф":