Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Мисис България 2006 Елеонора Манчева сподели пред БЛИЦ своите пристрастия и очаквания за полуфиналите и финала на Световното първенство в Русия. Бившата съпруга на Владимир Манчев е тясно свързана с футбола и познава тънкостите на играта.

Елеонора прогнозира световна титла за своя любим отбор - Франция, а и за пореден път сподели пристрастията си към звездата на световния футбол Кристиано Роналдо.

- Кой отбор подкрепяте на Световното първенство?
- От самото начало моя фаворит е Франция! Отборът показва истинска класа и увереност. Играе изключително добре, както в нападение, така и в средната част, а също така и в защита - тоест отбора на Франция няма никакви пробойни  и притеснения. Неслучайно само Франция от традиционните полуфиналисти е в карето на този етап от Световното първенство.

- Защо?
- Може би съм пристрастна към отбора на Франция от годините, в които живеех там. Оттогава познавам играта на французите и знам на какво са способни. Симпатиите ми към тях са големи.

- Кой е любимият ви футболист?
- Суперзвездата на Реал (Мадрид) - Кристиано Роналдо! Освен, че е смятан за един от най-добрите на терена в историята на футбола, Кристиано притежава харизма , която никой не може да отрече.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

- Кой е най-красивият футболист на Мондиала?
- Дори и да ви се стори банално, това отново е Кристиано Роналдо. Футболиста с перфектно тяло и страхотен голмайстор.

- А най-нелицеприятен?
- Всеки човек си има своя чар така, че не бих могла да отговоря на този въпрос.

- Какво би направил националния отбор на България, ако беше на Световното?
- Минаха много години от последния път, когато националния ни отбор по футбол участва на такъв голям форум - през далечната 2004 година на Европейското в Португалия. И тогава за съжаление отбора не показа нищо, с което да се гордеем. Не вярвам да се случи скоро такова чудо, но много бих се радвала да не съм права.

- Роналдо или Меси?
- И двамата са извънземни футболисти, като тук бих добавила и Неймар. Но според мен Роналдо е пред останалите.

- Англия или Харватия?
- Слабостта на Хърватия ще е силата на Англия!

- Белгия или Франция?
- Франция е фаворит номер 1 за Световната купа. “Петлите” от мач на мач навлизат във все по-добра форма. Дидие Дешан правилно избира тактиката срещу всеки съперник.

- Кой ще стане шампион?
- Моят фаворит е Франция!