ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Наталия Водянова е руски топ модел, наричана още „руската Пепеляшка“, която блесна с красотата си на зеления терен още по време на откриването на световното първенство. Преди убедителната победа на „Сборная“ срещу Саудитска Арабия (5:0) красавицата и легендарният испански вратар Икер Касияс донесоха на терена трофея в специална кутия, направена от модния бранд Луи Вютон.

Коя обаче е всъщност Наталия Водянова? Камерите показаха привлекателната жена преди останалите красиви фенки, които се забелязват на всеки един мач от Мондиала. Водянова си печели прозвището „руската Пепеляшка“, защото от крайна бедност постига световен успех и се превръща в едно от най-желаните рекламни лица в модата. Според американското икономическо списание „Форбс“ тя се нарежда на трето място в света по приходи сред моделите през 2012 година, когато печели 8,6 милиона долара. Рускинята има тежко детство, родителите се разделят, поради което се налага от 7-годишна възраст тя да поема грижата за болната си сестра, докато майка й се бори за прехраната на цялото семейство, което живее в нищета. Малкото момиче не ходи редовно на училище и продава плодове на улицата. На 16 години Наталия се записва като модел в местна агенция, където я съветват да научи английски. По-късно тя получава предложение за работа в Париж и заминава, а кариерата ѝ тръгва нагоре.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

През 2001 година Наталия Водянова се омъжва за британския аристократ Джъстин Тревор Бъркли Портман, по-малкия брат на милиардера Виконт Кристофър Портман. Двамата имат три деца. През 2011 година тя се разделя с британеца, след като има вече връзка с французина Антоан Арно, син на милиардера Бернар Арно. Рускинята се развежда, а правата над децата са формално поделени между двамата родители. На 1 май 2014 година тя ражда момче на име Максим от Антоан Арно, с който живеят в Париж с другите ѝ деца.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ