Бразилия ще надделее над Белгия довечера и ще се класира на полуфиналите на Световното първенство по футбол след ожесточена битка, показват коефициентите на „Еврофутбол“ – 2.20 за „селесао“ срещу 2.60 за „червените дяволи“. Вижте всички предложения на българския букмейкър за срещата тук.

Франция ще се окаже непреодолим съперник за Уругвай в другия двубой от Мондиала днес. Шансовете на двата отбора да прескочат ¼-финалите са оценени съответно на 2.10 за „петлите“ срещу 2.75 за противниците им. Още възможности за залог на мача ще намерите тук.

Ето коефициентите на Еврофутбол и за съботните четвъртфинали:

Швеция – Англия тук Сингъл       "1"- 3.05 "Х"- 2.90 "2"- 1.90
Русия – Хърватска тук Сингъл       "1"- 2.55 "Х"- 2.80  "2"- 2.20

Почитателите на спорта през уикенда ще се радват на разнообразна програма. Паралелно със срещите от Световното първенство по футбол започва колоездачната обиколка на Франция "Тур дьо Франс", за която Еврофутбол вече предлага специални залози с код тук.

Все по-разгорещени стават двубоите на "Уимбълдън". Вижте предложенията на букмейкърската къща за победител на турнира тук и тук.

Дойде време и за финалите на световното волейболно съревнование Лига на нациите. Кой ще  надделее в срещата Русия – САЩ е абсолютно непредсказуемо! И двата отбора са с еднакъв коефициент – 1.69.  Вижте повече тук.

Футболните прогнози, направени по време на Мондиала, се отплащат щедро на играчите на „Еврофутбол“. Участник от Гълъбово със забележителни познания спечели 9 055 лева само с 30 лева от система 1,2 от 2.  

Активиран е Суперджакпот 13. Той е на стойност 9 946 лева, залози се приемат до 17:00 часа на 07.07.2018 г., а срещите от него ще намерите тук.

„Еврофутбол“ желае успех на всички участници!