Полуфиналът между Франция и Белгия на Световното първенство по футбол 2018 довечера ще се превърне в разгорещен двубой, от който е трудно да се прогнозира кой ще триумфира като победител. Това показват коефициентите на „Еврофутбол“, които са съответно 2.45 за „петлите“ срещу 2.45 за „червените дяволи“. Всички предложения за развитие на срещата вижте тук, а специалните залози за голмайстор са тук.

В другия вълнуващ полуфинал – между Хърватска и Англия, „Еврофутбол“ откроява по-ясно своя фаворит. Вероятността Англия да се класира за финалите е оценена на 2.28 срещу 2.60 за „шахматистите“. Повече възможности за сблъсъка ще намерите тук, а ставките за голмайстор са тук.  

Българските отбори по футбол стартират участието си в европейските клубни турнири. Ето какви двубои им предстоят в близките дни:

Вадуц – Левски тук                                                      Сингъл, Live, ТОП „1“- 3.90 „Х“- 3.12 „2“- 1.74
Лудогорец – Крусейдърс тук                                       Сингъл, Live, ТОП „1“- 1.06 „Х“- 7.50 „2“- 16.00
Илвес Тампере – Славия тук                                      Сингъл, Live, ТОП „1“- 2.43 „Х“- 3.02 „2“- 2.45
ЦСКА София – Рига ФК тук                                        Сингъл, Live, ТОП „1“- 1.41 „Х“- 3.62 „2“- 6.10

Продължава колоездачната обиколка на Франция „Тур дьо Франс“, за която „Еврофутбол“ предлага специални залози тук.  Двубоите на „Уимбълдън“ стигнаха до фазата на ¼-финалите. Предложенията на българския букмейкър за победител в турнира са тук и тук.

Футболните прогнози, направени по време на Мондиала, продължават да носят добри печалби на играчите на „Еврофутбол“. Участник от Пловдив си тръгна с 8 274,12 лева от 4 мача в права колонка след верни прогнози за срещи от осминафиналите: Уругвай - Франция, Бразилия - Белгия, Русия – Хърватска и Швеция – Англия. Негов колега от Шумен взе 2 812 лева със 74 лева само от  мача Бразилия – Белгия.

Залозите за екзотични отбори също набират популярност и се отплащат добре на футболните експерти. Във Варна участник, избрал само един мач от японската футболна лига, спечели 2 127 лева. Друг от Пловдив игра на срещу между женските отбори на Индонезия и Филипините и изкара    3 510 лева със 100 лева от предвиждането си, че двата отбора ще отбележат общо повече от 3 гола.

„Еврофутбол“ желае успех на всички участници!