ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Европейският шампион Португалия излиза в своя първи мач на Мондиал 2018 в Русия срещу един от фаворитите за титлата Испания. Срещата е от група "В" и започва в 21:00 часа на стадион “Фишт” в Сочи. Иберийското дерби се очаква да бъде един от най-зрелищните мачове в груповата фаза. 

Кристиано Роналдо и съотборниците му са амбицирани да докажат, че европейската им титла не е плод на случайността и са говоти да покажат на какво са способни в най-важния си мач от груповата фаза. Носителят на "Златната топка" все още няма гол срещу Испания, но е надъхан да стори това тази вечер. "Мореплавателите" ще опитат да се възползват максимално и от проблемите в лагера на Испания, които могат да навредят сериозно на тима.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+) 

Ла Фурия бе един от фаворитите, но дни преди старта се стигна до рокада на селекционера. Хулен Лопетеги обяви, че поема Реал (Мадрид) след края на Мондиала, но реакцията на Испанската футболна федерация бе светкавична - уволнение. Мястото на специалиста зае Фернандо Йеро. Промяната обаче няма как да не се отрази на тима, а за това призна и един от лидерите на Ла Фурия - Серхио Рамос.

Португалия разполага с един от най-опитните състави в Русия. В отбрана ще действат обиграните Пепе и Бруно Алвеш, а атаката ще ръководи Роналдо. Той ще бъде подпомаган от Гонсало Гедеш или Андре Силва.

Испания обаче има страхотен състав, в който личат имената на Давид де Хеа, Серхио Рамос и Жерар Пике, Давид Силва, Иско, Диего Коща и Андрес Иниеста.

Вероятни състави:
Португалия: Патрисио, Седрик, Пепе, Алвеш, Герейро, Б. Силва, Карвальо, Марио, Куарешма, Роналдо, Гедеш
Испания: Де Хеа, Алба, Рамос, Пике, Начо, Иниеста, Бускетс, Алкантара, Иско, Коща, Силва

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ