ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК! 

Диего Марадона отново е посегнал към наркотиците и снощи е бил надрусан на мача с Нигерия в Санкт Петербург. Както е известно, Аржентина победи с 2:1 и се класира на 1/8-финалите на Мондиал 2018. 

Дон Диего привлече вниманието по време, а и след двубоя. Божията ръка танцува, многократно се моли, гледайки към небето, дори по едно време заспа на мястото си, както и размаха средни пръсти след победния гол на Маркос Рохо в края на срещата. За финал Марадона не успя да стане от мястото, а състоянието му предизвика притеснения. Дошлите на място лекари са го прегледали и предложили да бъде настанен в болница, но аржентинецът отказал и поел с частен самолет към Москва. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Една от версиите за прилошаването му е, че отново е посегнал към наркотиците. Тя беше лансирана от журналиста Мутаз Чехаде. Подобни са и мненията на фенове в социалните мрежи.

Бившият английски нападател Гари Линекер критикува Марадона заради скандалното му поведение. Той смята, че Божията ръка е на път да се превърне в посмешище. 

"Като футболист беше номер 1, но е тъжна картинка да гледаш поведението му сега", присъедини се към мнението на Линекер и бившият защитник на Англия и Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд.

Шокираща новина от Световното в Русия: Диего Марадона влезе в болница малко след като размаха среден пръст! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Последна информация за състоянието на влезлия в болница Диего Марадона (СНИМКИ)

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ