ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Приключиха вторите срещи от груповата фаза на Мондиала в Русия. След тях нещата се поизбистриха, макар интрига да има във всяка една от групите. Решителните мачове са от понеделник до четвъртък (по два мача от всяка група от 17:00 и 21:00 часа), а петък е почивен ден за Световното.

ГРУПА А
Русия и Уругвай водят с по 6 точки и вече се класираха, а директният им двубой ще реши кой да е първи и кой втори в класирането.

ГРУПА B
Три отбора могат да продължат напред. Фаворит изглежда Испания, като "Ла Фурия" среща аутсайдера Мароко (0 точки в два мача), а Португалия и Иран влизат в директен двубой за продължаване напред.

ГРУПА С
Франция е сигурна за следващата фаза и с Дания ще определят кой да е номер 1 в групата в директна битка, като победителят може да срещне Аржентина в следващата фаза, ако "гаучосите" продължат. Австралия също има шанс, но при сериозна победа над Перу и помощ от Франция, която трябва да победи "червения динамит".

ГРУПА D
Хърватия е твърдо на осминафиналите, а интригата е между останалите три отбора. "Шахматистите" играят с Исландия, а Нигерия и Аржентина излизат един срещу друг в последния кръг.

ГРУПА Е
Бразилия, Швейцария и Сърбия трябва да определят първите два отбора, като победителят може да срещне Германия на 1/8-финалите и това вероятно ще доведе до тънки сметки. Бразилия - Сърбия и Швейцария - Коста Рика са последните срещи от групата.

ГРУПА F
Мексико е лидер пред Германия и Швеция, като "ацтеките" играят с "викингите" в следващия кръг, а Германия ще вдига самочувствието срещу аутсайдера Южна Корея.

ГРУПА G
Англия и Белгия решават всичко в директен двубой, като равенство ще изкара на преден план броя на жълтите картони. Там засега Англия има предимство заради един получен по-малко.

ГРУПА H
Сенегал, Колумбия и Япония могат да продължат напред, а Полша със сигурност отпада. В последния кръг са мачовете Сенегал - Колумбия и Япония - Полша.


Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Ето критериите на ФИФА за Мондиала в Русия. Напред продължава този, който има:
1. По-добра голова разлика (срещу всички отбори в групата)
2. Повече отбелязани голове (срещу всички отбори в групата)
3. Точки в преките двубои (ако са повече от два отбора)
4. Голова разлика в преките двубои (ако са повече от два отбора)
5. Повече вкарани голове между замесените
6. Феърплей критерии (-1 точка за жълт картон, -3 за недиректен червен картон (втори жълт), - 4 за директен червен картон
7. Ако всичко е равно, се тегли жребий.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ