ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Защитникът на Испания Жерар Пике не задържа езика зад зъбите си и коментира действията на Кристияно Роналдо след равенството 3:3 между Испания и Португалия. В 87-ата минута именно Пике фаулира Роналдо, а от последвалия пряк свободен удар португалецът изравни.

"Ние имахме повече възможности от тях, а те с три удара ни вкараха три гола и си тръгват с точка. Това обаче е футболът и трябва да свикнем с мисълта. Но когато се озовеш в откриващия си мач на Световното първенство с дузпа срещу теб още във 2-та минута, заслужаваш похвали за крайния изход и за развитието на мача. Да не забравяме, че Кристиано Роналдо е склонен към симулации", заяви Пике след мача. 

Освен от двете статични положения, португалската звезда се разписа и с далечен удар, при който вратарят Давид де Хеа направи сериозна грешка.

"Никой не се съмнява в качествата на Давид. В съблекалнята всички гледаме на него като на нашия №1. Случват се такива неща във футбола, но аз съм сигурен, че във важните моменти отново ще го видим да прави невероятни спасявания", сподели Пике. 

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ