Българският букмейкър Winbet дава супер възможност на своите клиенти по време на 1/8- и 1/4-финалите от Световното първенство в Русия. Промоцията е част от специалната кампания на Winbet за Мондиала.

От днес всички клиенти на компанията ще могат да се възползват от абсолютно безрисков залог. Или най-общо казано Winbet ще възстановява губещи залози в няколко случая - при срещи завършили 0:0, в случай на червен картон, или при гол отбелязан в продълженията.

В турнира фаворитите Бразилия и Испания трябва да преодолеят съответно Мексико и домакина Русия, ако искат да продължат към 1/4-финалите. Ако например изберете да заложите на победа за фаворита Бразилия срещу Мексико, но те завършат 0:0 в редовното време, букмейкърът ще възстанови направения от вас залог! Подробности тук!

В случай пък, че решите да изберете победа за Испания срещу Мексико и залогът ви е губещ, но в срещата има показан червен картон, те отново ще възстановят стойността на вашия залог.

Очакват ни изключително вълнуващи дербита, а емоциите с Winbet са гарантирани!

Winbet #ЕлиминацииБезРиск с най-голямо разнообразние от пазари! (18+)

От промоцията могат да се възползват всички настоящи и бъдещи клиенти на Winbet, които имат регистрация, а самото промо ще е активно до 7 юли. Букмейкърът обаче ще продължи да радва клиентите си с още два етапа от настоящaтата кампания, посветена на Мондиал 2018.

А какво са подготвили от компанията за следващите 2 етапа от Световното? Следете www.winbet.bg, за да научите първи!