ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Звездата на Аржентина Лионел Меси търпи голям срам от представянето си на Мондиал 2018. 30-годишният играч на Барселона е капитан на „гаучосите“ и носител на големите надежди на милиони аржентински фенове за трета световна титла. Той обаче се представя изключително слабо на първенството в Русия.

От началото на шампионата тимът му записа равенство 1:1 с дебютанта Исландия, а снощи претърпя тежка загуба с 0:3 от Хърватия. Огорчен от резултата Меси отказа да говори пред медиите.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Срамът на Лионел Меси на мондиала обаче е още по-голям. Оказва се, че той не е вкарвал гол на световно първенство вече шест поредни мача или общо 11 часа.Футболната звезда имаше шанс да прекъсне тази суша в първия мач от групите на Мондиал 2018 срещу Исландия, но тогава пропусна дузпа.

За последно Меси се разписа на планетарен шампионат на 25 юни 2014 година при победата с 3:2 над Нигерия, когато беше точен два пъти. Сега шансът на петкратния носител на „Златната топка“ да прекъсне головата си суша е отново мач със „супер орлите“. Аржентина трябва да спечели задължително срещу нигерийците в последния си мач от групата, за да има шансове за класиране на осминафиналите.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ