ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Аржентина излиза днес от 21:00 часа българско време срещу Нигерия в последен мач от груповата фаза на Световното първенство. „Гаучосите“ все още таят надежда, че ще се промъкнат към елиминациите, но за целта им трябва задължителна победа срещу африканците, както и добро стечение на обстоятелствата в другия мач между Хърватия и Исландия.

Двубоят е съдбоносен за Лионел Меси. Целият свят очаква срещата и изхода от нея. Според мнозина, ако Аржентина отпадне, почти на 99% Меси ще приключи с националния отбор. До момента звездата наистина разочарова с представянето си и все още няма гол при издънката 1:1 с Исландия и крушението с 0:3 срещу Хърватия.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

“Нигерия е много здрав отбор. Това е тим с ясни критерии за това какво трябва да направи на терена. Малко по-назад във времето същият този отбор победи Аржентина с 4:2 в контрола. Макар че тогава Лионел Меси не игра в този мач, това е предпоставка да помислим, че нигерийците няма да отстъпят на аржентинците по никакъв показател”, коментира Христо Стоичков пред БНТ.

“В момента Аржентина не е това, което беше на предишното Световно първенство. Както знаем, едва в последния кръг на квалификациите те успяха да се класират. Но Аржентина е Аржентина, а Меси е Меси. Не дай, Боже, всички в отбора да се събудят и да му помогнат - още по-добре...

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ