ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК! 

Защитникът Жоао Миранда ще е третият различен капитан на националния отбор на Бразилия по време на груповата фаза на световното първенство в Русия. Той ще изведе „Селесао“ с капитанската лента срещу Сърбия в последния трети мач и за двата тима от група Е утре вечер от 21:00 часа в Москва на „Откритие Арена“, където домакинските си срещи играе Спартак.

Традицията въведе треньорът Тити, за да избегне скандалите на тази тема и след като в предишните срещи даде лентата на Марсело и Тиаго Силва, сега тя ще е на ръката на Миранда.

"Щастлив съм, че ще нося капитанската лента на нашия отбор. Ако стигнем до финала и го спечелим, то моето щастие няма да знае граници. Сега се готвим за мача със сърбите. Виждаме, че статичните положения са много сериозно оръжие на отбора им. И ние се готвим сериозно. Знаем, че тези ситуации носят резултат и се готвим внимателно", сподели Жоао Миранда на пресконференцията преди утрешната среща.

Бразилците са лидери в група Е с 4 точки, Швейцария е след тях също с 4. Сърбите са трети с 3 точки, а на дъното е Коста Рика без нито една спечелена точка.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ