"Булбет Рали Тийм" слага началото на нова ера в отразяването на рали състезанията. Специално за най-престижната българска надпрева – Рали България, екипът на Тодор Славов ще инсталира в автомобила му 3D камера.

Кадрите заснети от 3D системата Go Pro ще бъдат първите в света, които ще предоставят възможността на феновете да изпитат още по-силно неописуемата атмосфера на рали състезанията.

"За нас е огромна чест, че първи ще успеем да осигурим истиски 3D кадри за феновете на автомобилните спортове. Нашата цел винаги е била да привличаме нови почитатели към голямата аудитория на ралитата чрез атрактивни и запомнящи се събития, които подчертават характера на нашия спорт. Ще направим първите тестове на официалния шейкдаун в петък и още същата вечер феновете ще могат да видят резултата. Технологията, осигурена от Go Pro позволява кадрите да се гледат на обикновен компютър, в интернет през You Tube, а също така и на телевизори и монитори, поддържащи 3D. Eдинственото, от което се нуждаят гледащите са нормални хартиени 3D очила", заяви Владимир Гатев, отборен координатор на Булбет Рали Тим.

Феновете на автомобилните спортове, които имат желание да видят как протичат отсечките от Рали България от автомобила на Тодор Славов в 3D формат, могат да го направят в официалният You Tube профил на Булбет Рали Тийм, който се намира на следния адрес: www.youtube.com/BulbetRallyTeam