Бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев публикува изключително остра позиция след боксовия мач на Светлана Каменова на четвъртфиналите на олимпийския турнир в Париж. Той изрази и подкрепа към родната състезателка, която загуби по скандален начин от тайванката Лин Ю-Тин, за която има съмнения, че наистина принадлежи към женския пол.

ПОЗИЦИЯТА НА КРАСЕН КРАЛЕВ
Срам за МОК! Нареден мач !
Браво на нашата Светлана ! Държа се достойно и надигра нещото от Тайпе.
Българката, носителка на медал от световно първенство, се бори докрай през всички девет минути, но петимата съдии край ринга решиха, че победата трябва да отиде в полза на Тин, въпреки, че нещото игра мръсен бокс с лакти и клинчове. Ясно е, че Бах ще отиде до край, за да защити скандалното решение на МОК, за допускането на състезатели с XY хромозоми и нива на тестостерон в мъжкия диапазон в боксовия турнир за жени ! Там където силите не им стигат, ще се намесят и съдиите!
Защо треньорите не свалиха ръкавиците на Светла след втория рунд? Ами защото шайката на Бах щеше да се разправи по жесток начин с българските боксьори. Да не забравяме, че ни предстои полуфинал на Хавиер Ибаниес, а този спорт е силно зависим от реферските отсъждания. 
Срам за МОК! 
Срам за всички кретени от розово-либералната секта в България, които няколко дни се търкаляха по корем в защита на двамата мъже от Алжир и Тайпе, допуснати до участие в олимпийския турнир по бокс, въпреки, че са дисквалифицирани от участие от Световната боксова асоциация, заради провален тест за полова идентичност!
Жалки безродници!
Ще го обясня за последно: 
Двамата боксьори от Алжир и Тайпе са с установени нива на тестостерон в мъжкия диапазон и XY хромозоми. Ако тестостеронът е с екзогенен произход, т.е. вкаран в организма, то това се счита за допинг и наказанието е от 4 години, лишаване от състезателни права. Ако е с ендогенен произход. т.е. произведен от организма, спортистът се счита за мъж и не може да се състезава в турнири за жени. 
И в двата случая, тези двамата, нямат право да участват на олимпийските игри в турнира за жени.
В случая с Имане Хелиф и Лин Ю Тин  имаме случай на спортист с нарушение на сексуалното развитие, той е носител на XY хромозоми. 
Такива хора обикновено имат тестиси (най-често вътрешни), нива на типичен мъжки тестостерон и функционални андрогенни рецептори. В медицината тези случаи обикновено се описани като "жени с хиперандрогенизъм", тоест "жени" с високи нива на тестостерон. Тези хора се ползват с физическо предимство от високия си тестостерон, когато участват в спортни състезания за жени, заради прекомерната си физическа сила в сравнение с обикновения женски организъм. Проблемът за справедливостта в спорта и определянето на състезателните критерии е, че тези атлети с нарушено сексуално развитие, обикновено се раждат с женски гениталии, което води до неправилното им определяне като жени, те законно могат да бъдат жени и могат да живеят и да се идентифицират като жени, обществото ги мисли за жени, но всъщност те са мъже. 
Никакво значение няма как са записани в паспорта си, как са отглеждани и в какви състезания са участвали до провеждането на генетичния тест за полова идентичност, на който те са се провалили