Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти планира да направи седем промени за утрешния мач срещу Лудогорец в мач от Група „В“ на Шампионската лига. Двубоят на „Сантяго Бернабеу“ е от 21:45 часа и ще бъде ръководен от френския рефер Клеман Тюрпен. Носителят на трофея от Шампионската лига си е гарантирал първото място в групата и това позволява на Анчелоти да прави много промени в състава си, пише „Ас“. Само четирима от играчите, които играха в събота срещу Селта (3:0) ще се появят срещу тима от Разград.
 
Кейлор Навас ще замени Икер Касияс на вратата на „белия балет“. В защита, без наказания Серхио Рамос, ще бъде направена ротация, за да се даде почивка на основи играчи и срещу българския шампион ще играят Алваро Арбелоа, Рафаел Варан, Начо и Фабио Коентрао.
 
Заради контузиите на Хамес Родригес, Лука Модрич и Сами Кедира, Анчелоти няма много опции в състава в халфовата линия и срещу Лудогорец ще играят Тони Кроос, Иско и Асиер Ияраменди. Ако двубоят върви добре за Реал (Мадрид), германският национал може да получи почивка през второто полувреме.
 
Кристиано Роналдо ще играе срещу българския шампион в опита си да подобри рекорда на Лионел Меси за най-много голове в Шампионската лига. Португалецът е със 71 попадения в турнира, колкото има и Раул Гонсалес, но изостава на три от Меси. В атаката на Реал (Мадрид) срещу тима на Георги Дерменджиев ще играят още Хавиер Ернандес и Гарет Бейл. Очаква се през второто полувреме в игра да се появи Хесе Родригес.

СЪСТАВЪТ НА РЕАЛ (МАДРИД) ПРИ ПОБЕДАТА НАД СЕЛТА В СЪБОТА
Икер Касияс, Серхио Рамос, Пепе, Марсело, Даниел Карвахал, Гарет Бейл, Тони Кроос, Асиер Ияраменди, Хамес Родригес, Кристиано Роналдо, Карим Бензема
 
ОЧАКВАНИЯТ СЪСТАВ НА РЕАЛ (МАДРИД) ЗА МАЧА С ЛУДОГОРЕЦ
Кейлор Навас, Алваро Арбелоа, Рафаел Варан, Начо, Фабио Коентрао, Тони Кроос, Иско, Асиер Ияраменди, Гарет Бейл, Кристиано Роналдо, Хавиер Ернандес

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!