Аржентинският футболист на Цървена звезда Луис Ибанес призна превъзходството на Лудогорец в срещата реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига между двата тима, спечелен от българския шампион с 4:2 след продължения. За левия бек, който беше точен от дузпа за 2:2 през второто полувреме, това беше последен мач с екипа на „червено-белите“, тъй като преминава в Трабзонспор.

"Лудогорец е по-добре обигран от нас. Раздадохме се докрай и това се видя в 90-те минути. След това отпаднахме физически, защото не сме свикнали с такъв ритъм. Те имат по-голям опит от нас в Европа, играха спокойно. Някои от техните футболисти са в състава им 5-6 години и това беше предимството им", призна Ибанес.

"Можеше да се представим по-добре. Много ми е тежко след тази загуба. Борихме се, опитахме се да дадем най-доброто от себе си. Не се възползвахме от създадените ситуации, а в същото време допуснахме голове при контраатаки. Но какво да се прави? Трябва да гледаме напред. Звезда има още един шанс да влезе в групите на Лига Европа и трябва да се възползва", каза аржентинецът.

"Съжалявам за нашите фенове. Толкова много хора дойдоха да ни подкрепят с надеждата да продължим в Шампионската лига, но не се получи", завърши левият бек.