Ливърпул няма да разчита на италианския си нападател Марио Балотели за гостуването на Лудогорец. Ексцентричният Супер Марио не попадна в групата на "червените", която излетя по-рано днес към София. Мачът от Група "B" на Шампионската лига е утре от 21:45 часа на "Васил Левски".

Балотели, който се разписа във вратата на Лудогорец на "Анфилд", страда от контузия и до последно бе под въпрос за срещата в България. В крайна сметка той не е преминал медицинските тестове, които трябваше да определят дали е здрав за гостуването на Лудогорец и Брендън Роджърс го отписа от сметките си. Балотели има проблеми в задната част на бедрото, които не е успял да преодолее.

В групата на Ливърпул за София попадна английският национал Джордан Хендерсън. Поради контузия халфът отпадна от двубоя на "мърсисайдци" срещу Кристъл Палас, загубен с 1:3. Хендерсън вече е напълно възстановен и ще бъде на разположение на Роджърс за мача утре с Лудогорец.

Аут за двубоя в София е и друг нападател на Ливърпул - Даниел Стъридж.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа