Халфът на Реал (Мадрид) Иско участва на пресконференцията преди утрешния мач на тима срещу Лудогорец от Шампионската лига. Двубоят от Група „В“ на турнира е утре от 21:45 часа.
 
„Чувствам се добре, след като треньорът ми гласува доверие. В последно време той настоява да играя повече в защита. Опитвам се да помагам на отбора. Двамата с Ияраменди знаем много добре какво означава Реал (Мадрид). Стараем се да показваме най-доброто, на което сме способни. Надявам се в близко бъдеще да се наложим в първия отбор. Опитваме да показваме нивото, което се иска от нас. Това е нов сезон. Имам нова мотивация. Имам качествата и желанието да постигна това заради, което съм в Реал. Треньорът решава кога да ми гласува доверие“, заяви Иско.
 
„Като футболист никога не изпитвам страх от съперника. Предстои ни тежък мач. Ние се надяваме да продължим това ниво, което показваме в последните мачове. Трябва да играем като отбор. От Лудогорец познавам само Козмин Моци. Знам колко дузпи е спасил. Знам за Лудогорец и знам как се представиха срещу Ливърпул. Трансферът на Хамес Родригес не ме притеснява. С него може да играем заедно и може да направим добри неща на терена. Най-силният фактор, който може да повлияе утре е публиката и подкрепата, която ще получи Лудогорец от трибуните“, допълни футболистът на Реал (Мадрид).

Светослав КОСТАДИНОВ, БЛИЦ

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа