Килиан Мбапе пренебрегна Реал (Мадрид) и реши да остане в ПСЖ, след което направи голямо обещание към Реал (Мадрид). Френският голмайстор ще стиска палци за "кралете" срещу Ливърпул във финала на Шампионската лига следващата седмица на "Стад дьо Франс".

„Бих искал искрено да благодаря на Реал (Мадрид) и неговия президент Флорентино Перес. Признавам късмета и привилегията да бъда желан от такава страхотна институция. Разбирам разочарованието ви, като аз самият се съмнявах до последно. Ще бъда най-големият ви фен във финала на Шампионската лига в Париж, моят дом. Много съм щастлив, че мога да продължа напред във Франция - страната, която ме видя да се раждам, израствам и реализирам. И това ми дава възможност да продължа да преследвам мечтите си. Убеден съм, че мога да продължа да се развивам тук в клуб, който разполага със средствата за постигане на целите си. Искам да благодаря на президента Насер Ал-Хелаифи за доверието, тяхното отношение и тяхното търпение. Също така благодаря на всички фенове на ПСЖ във Франция и по света за безбройните им изрази на обич, особено през последните месеци“, написа Мбапе в социалните мрежи.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„От много ранна възраст, вместо да мечтая, предпочитах да изживявам мечтите си. Това е едновременно избор, принцип и привилегия. От много ранна възраст, опитвам се да продължа напред, от едно предизвикателство към друго предизвикателство. От много ранна възраст си изграждам път към върха, какъвто и да е той, но винаги нащрек да спазвам линията на поведение във всички области. От много ранна възраст съм вдъхновен от същата страст и същата мотивация. Това понякога предизвиква неразбиране, но предполагам тази искреност, която върви с образованието ми. Днес искам да обявя, че реших да удължа договора си с ПСЖ“, добави французинът.