Титулярният вратар на Славия Светослав Вуцов гледа по телевизията днешното гостуване на отбора си във Враца срещу местния Ботев. 19-годишният талант не попадна в групата за двубоя от последния кръг на редовния сезон в Efbet Лига, а Златомир Загорчич гласува доверие на дебютанта Николай Кръстев. 
БЛИЦ се свърза с Вуцов-младши, който обясни причината за отсъствието му във Враца.

Светльо даде коментар и за предстоящия първи полуфинал с ЦСКА за Купата на България - на 12 април (вторник) от 19:00 часа на стадиона в "Овча купел".

"Гледам мача с приятели в Студентски град. Не пътувах с отбора за Враца, защото имам 4 жълти картони и при евентуален пети днес, ще съм наказан за полуфинала с ЦСКА. Да, всеки мач е важен, но Купата е приоритет на Славия. Важно е да не ме накажат и да мога да пазя срещу ЦСКА", каза Светльо Вуцов пред БЛИЦ.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Излизаме срещу тях за победа, както във всеки двубой. Ще се стремим да вземем добър резултат от първия мач. Пределно мотивирани сме, очакваме подкрепа от трибуните, въпреки че ще играем в работен ден - вторник. Искам отново да направя силен мач срещу ЦСКА и да ги отстраним. А на финала каквото сабя покаже", добави националът.

"Надявам се съотборниците ми да спечелят гостуването във Враца и без мен. Заместникът ми днес Ники Кръстев е добър вратар, беше и в Левски, стигна и до националния отбор. Справя се отлично", добави Светослав Вуцов.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022