Звездата от смесените бойни изкуства Шони Картър даде официалната си пресконференция преди сблъсъка си с Румен Димитров-Близнака от поредния турнир от веригата "Max Fight". 38-годишният американец е носител на 11 световни титли в различни версии на ММА. Българският му съперник пък вече извоюва шампионския пояс, след като в "Maxfight 18" победи Иван Иванов. Близнака е световен и европейски шампион по бойно самбо и боец, който до момента няма загуба на професионалния ринг във формат ММА.

Картър очаква изключително тежък сблъсък в четвъртък. Двубоят между американската звезда и Румен Димитров ще бъде гвоздеят на гала вечерта, която ще се състои в четвъртък от 19:30 часа в зала "Универсиада".

"Всичките шампионски пояси са ми скъпи, но първият го оценявам най-много. Надявам се в четвъртък да прибавя още един. Чувствам се добре. Климатизирах се в България и мисля, че ще се получи страхотно шоу", заяви Картър.

"Ще се бия още максимум 2 години, но дори и да се откажа, отново ще идвам в България. Тук има много хубави жени", допълни звездата. /БЛИЦ