През последните няколко години можем да забележим присъствието на един нов, но бързо налагащ се бранд в онлайн индустрията на спортните залози и онлайн казина. Въпреки наличието на сериозна конкуренция, както и не толкова благоприятното време за спорт, през изминалата година, можем да забележим, че операторът Палмс Бет успя  да спечели вниманието на аудиторията и бързо да се ориентира в обстановката, предоставяйки точно това, което конкуренцията все още няма.

Въпреки краткото време за по-сериозна експанзия, няма как да отречем, че почитателите на риска все по-често номинират този бранд като предлагащ професионално отношение и разнообразие от възможности. Не е трудно и да го забележим в родния футбол, особено след като започна своите първи спонсорства към Левски София и Пирин Ботевград. Това, което обаче впечатлява, е разнообразието от възможности, както и различните безплатни игри, които брандът предлага. В платформата ще открием спортни събития и разнообразни дисциплини, включително и електронни спортове. Абсолютно всички популярни пазари са налични, а активността на всеки играч се възнаграждава в лоялната програма.

След като заговорихме за безплатни игри, нека заявим, че към този момент има две активни такива, които се радват на формални условия – играчът да има регистрация и поне веднъж в месеца да е направил спортен залог. Във въпросните две предложения – „Точен резултат“ и „Survivor”, можем да забележим, че освен с оператора, всеки клиент се изправя и срещу останалите играчи, за да спечели бонус награда. Това е само една част от възможностите, които ще открием. На този етап най-вероятно сме забелязали поканата за участие в особено мащабната игра с привлекателни награди. Стартът на годината може да се окаже особено ключов и впечатляващ, а най-добрата новина е, че този букмейкър рядко се задоволява само с една такава възможност.

Ръкавицата е хвърлена на спортните експерти и разбирачи, които често избират много внимателно своето предизвикателство. Букмейкърът предлага сериозна възможност в платформата за всеки един футболен запалянко, който може да познае победителя в 15 футболни срещи. Звучи като невъзможна мисия за мнозина, но нека не забравяме, че с това предизвикателство идват и по-големите награди – в този случай говорим за половин милион лева. В случай, че искаме да инкасираме всички спортни познания, това е мястото.

Печелим два пъти и бързо влизаме в клуба на милионера. Такива предложения можем да открием доста често, при това не само за спорт. Към момента ще забележим повишени награди във виртуалните спортове, както и възможност да се включим в бинго играта на платформата. Що се отнася до добрите стари слот машини, джакпотите обикновено са около три, в зависимост от броя студиа, с които даден оператор си партнира. В тази платформа обаче ще видим и четвърти бонус – Hot Cash, който стартира някъде през лятото, миналата година и продължава да топли и изненадва клиентите с парични награди на случаен принцип. Необходима ни е само Палмс Бет регистрация, за да приемем всички предизвикателства, които са подготвени за всеки почитател, но нека не забравяме, че дори това ще дойде със специален стартов бонус. Друга приятна възможност, която препоръчваме, е добре познатата Фентъзи Футбол, с която не само можем да създадем свой собствен футболен отбор, но и да се състезаваме срещу други играчи.

Като цяло можем да забележим, че този  оператор се стреми да покрие всички възможни спектри на забавлението и до голяма степен успява. Както обаче можем да открием положителни страни, все още можем да видим и някои звена, които още не са подготвени. Можем да забележим, че живото казино, макар и да обхваща почти всички популярни игри, не може да се похвали с изобилие от маси. Това е обяснимо, все пак брандът е особено внимателен, когато интегрира нови предложения. Редовна практика обаче показва, че преди да бъде добавена нова игра, тя ще бъде тествана доста сериозно и проверена изцяло, за да работи повече от перфектно. Друг минус е, че все още липсва мобилни приложение. Това е така, защото не трябва да забравяме, че освен с мобилните платформи, операторът трябва да партнира и с комисията по хазарта, както и други регулатори. Можем обаче да бъдем категорични, че дори тази опция ще присъства и най-вероятно в момента се разработва. Все пак говорим за нов букмейкър на пазара.

Като цяло сме категорични, че показаният професионализъм до този момент е на особено високо ниво, най-важното е, че говорим за легален оператор, притежаващ всички необходими лицензи за опериране. Освен това трябва да признаем, че и самата платформа е доста професионално разработена и лесна за работа. С оглед на това, определено титлата, която можем да видим в заглавието, отговаря на всичко казано към този момент.