Ансамбълът по художествена гимнастика излиза днес в два финала на отделните уреди на световното първенство в Щутгарт. Състезанията започват в 14:00 часа и ще бъдат предавани пряко по БНТ HD, както и в БЛИЦ TV. Нашите грации станата световни вицешампионки вчера в многобоя, с което си осигуриха и квота за Олимпиадата в Рио де Жанейро догодина. В събота рожден ден имаше Ренета Камберова, която имаше повод да почерпи.

Днес рожден ден има красивото цвете на ансамбъла Цветелина Стоянова. Ето какво пишат в страницата на федерацията във Фейсбук: "Най-красивите, най-добрите - те са любимките на целия свят! Днес всички пред телевизионния екран, за да се насладим и изживеем отново неповторими мигове със "златните момичета" на България!

ЧРД, Цвети Стоянова! Бъди жива и здрава! Подари си днес още медали за рождения си ден. Вчера рожден ден имаше Ренета и си подари любовта на всички български и чуждестранни фенове. Желаем ви нови медали за България и вдъхновена, силна игра, момичета. Обичаме ви! Бог с вас!"

Агенция БЛИЦ честити рождения ден на Цвети Стоянова. Пожелаваме й много медали и олимпийска титла догодина.

Неделя (13 септември) финали ансамбли
14:00 – 15:40 Финал на ленти БНТ HD
14:40 – 15:20 Финал на обръчи и бухалки БНТ HD

ПОДКРЕПЕТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГИМНАСТИЧКИ В ЩУТГАРТ