Бащата на Лео Меси – Хорхе, е пристигнал още вчера в Манчестър, съобщават няколко аржентински и испански медии. Той е отишъл на място, за да води преговори за трансфера на сина си в Сити, където мениджър е Хосеп Гуардиола.

Както е известно, Лео и Пеп се познават чудесно от престоя им в Барселона, където заедно спечелиха много трофеи – включително два пъти Шампионската лига през 2009 и 2011 година. Припомняме, че вчера изтече информация за скорошен телефонен разговор между двамата.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Дали тази новина отговаря на истината, засега няма официално потвърждение.

Любопитен е обаче постът на Мануел Естиарте – помощник на Гуардиола в Манчестър Сити. Треньорът е публикувал в Инстаграм снимка на своята майка с Меси и отдолу е написал текст: „Благодаря, че направи майка ми толкова щастлива, благодаря, че направи толкова много хора щастливи. Сега е време да ти помогна ти да бъдеш щастлив!“.

Естиарте е помощник на Пеп още от 2008 година, когато водеха и Барселона.

Голям интерес към Меси има и от други отбори – Интер, ПСЖ, Манчестър Юнайтед, но на този етап най-възможен изглежда вариантът с Манчестър Сити. Стига, разбира се, Лео да се споразумее с ръководството на Барса за раздялата. В противен случай всеки кандидат-купувач ще трябва да плаща луди пари за правата му. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gràcies per fer feliç a la meva mare. Gràcies per fer feliç a tanra gent. Ara toca ajudar-te a tu a ser feliç!!!

Публикация, споделена от Albert Duocastella (@albertestiarte) на