Черноморец (Одеса) официално представи Мартин Петков, който се раздели с Левски и премина в украинския тим. Нападателят ще играе заедно с друг досегашен футболист на "сините" - Борислав Цонев, който също подписа с отбора от Одеса.

„19-годишният Мартин Петков ще продължи кариерата си в Черноморец (Одеса). Футболистът се присъединява към нашия отбор от Левски. Следователно той и Борислав Цонев ще продължат да играят заедно. Въпреки младата си възраст Мартин има 67 мача за Левски, 6 отбелязани гола и 5 асистенции във всички турнири“, написаха от Черноморец в сайта си.  

"Петков е трудолюбив нападател, а треньорът Роман Григорчук обича и знае как да работи с такъв тип играчи. Мартин не стои неподвижно в очакване на топката, винаги е готов да се бори за нея. Редовно помага на отбора да премине от фаза защита към атака. Въпреки че не е най-високият, нападателят умее да играе с глава. Добре дошъл, Мартин", добавиха украинците.

 

Новината, която БЛИЦ СПОРТ първи съобщи, вече е факт - Черноморец (Одеса) представи Мартин Петков Успех на младежкия ни...

Публикувахте от Blitz Sport в Неделя, 16 януари 2022 г.