ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Майката на 45-годишния Луис Рубиалес започна гладна стачка, след като всички скочиха на сина й, който е президент на Испанската футболна федерация.

Всичко започна от една целувка по устните на наицоналката Дженифър Ермосо при спечелване на световната титла за жени. Впоследствие мало и голямо се опълчиха срещу Луис, извадени бяха и други негови „издънки“ през годините. Постоянно се натъртва, че той е разведен, с три деца и луд женкар.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Прокуратурата работи върху сигнал, че целувката на боса била проява на сексуална оргия. За капак ФИФА спря правата му.

“Майка му плаче по цял ден и отказва да се храни и да спи. Затворила се е в една църква и не излиза. Не е честно Луис Рубиалес да търпи такъв тормоз и мачкане. Искаме Джени (Дженифър Ермосо - б.р.) да каже истината, защото вече три пъти промени своята версия за случилото се”, коментира представител на семейството на Рубиалес.

Минути след целувката Ермосо заяви, че това не й е било приятно. След това тя обяви друго – че проблем няма, защото двамата с шефа на централата са приятели.

Последва обаче колективно решение на всички световни шампионки да не играят за Испания, докато Рубиалес е начело на федерацията. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!