Новият мениджър на Тотнъм Жозе Моуриньо даде първа пресконференция начело на „шпорите” и си призна, че е направил много грешки в своята кариера, а този сезон няма как да спечели титлата във Висшата лига. Специалния замени на поста уволнения Маурисио Почетино, а дебютът му ще бъде срещу Уест Хям в лондонско дерби тази събота от 14:30 часа българско време. В момента Тотнъм се намира на незавидната 14-а позиция във временното класиране.

"Няма как да спечелим Висшата лига този сезон. През следващия, не казвам, че това ще се случи, но ще можем да опитаме. Тотнъм е клуб с огромен потенциал. Визията, която ми показа г-н Леви и играчите, които има в състава, бяха причината да избера да дойда тук", каза още Моуриньо и добави, че е готов да даде всичко от себе си”, каза португалският специалист.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"От два дни съм постоянно усмихнат. Винаги съм приемал тези 11 месеца, в които не бях наставник, като време за размисли, анализи и подготовка. Те не бяха загубено време. Не съм загубил своето ДНК и своята идентичност, просто имах време да помисля върху доста неща. Направих грешки по време на своята кариера. Сега съм по-силен, отпочинал и мотивиран. Готов съм и мисля, че самите играчи също усетиха това. Не става въпрос за мен. Става въпрос за клуба. Тук съм, за да опитам да помогна на всеки. Знам, че това е голяма работа. Потенциалът на клуба е огромен, визията, която г-н Леви ми представи относно клуба и качеството на играчите, е основната причина, поради която реших да дойда", добави Специалния.