ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Шампионският парад по случай спечелената от Аржентина световна титла се превърна в страшен хаос. Празненствата бяха помрачени и от нов смъртен случай. Един фен на "гаучосите" загина в Буенос Айрес, където по улиците излязоха над 5 милиона жители. Дете на 5 години пък пострада сериозно и изпадна в кома, като лекарите се борят за живота му.

Екшън! Ето защо спряха парада на Меси и компания пред 5 милиона души ВИДЕО

Хаосът сложи преждевременно край на шествието на националите на Аржентина по улиците на Буенос Айрес. Както вече стана ясно, фенове скачаха от мостове и други сгради, искайки да се качат в открития автобус при Лео Меси и съотборниците му. Наложи се парадът на световните шампиони да бъде прекратен преждевременно от съображения за сигурност. Решението беше взето от полицията и съобщено от президента на Футболната асоциация на Аржентина Клаудио Тапия.

Припомняме, че преди два дни издъхна и 22-годишен - по време на празненствата в град Баия Бланка. Себастиан Остар Масиел се е задушил със знаме, завързано около врата му, докато обикаля улиците с мотор.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Привърженик на 24 години е полетял от покрив при неуспешен опит да се качи във возилото при героите. Той е паднал от около 6 метра височина в тълпата от фенове, откаран е в болница, където по-късно е издъхнал.

Момче на 5 години пък е получило тежка травма в главата и е изпаднало в кома. Информациите са, че парче мрамор от паметник на площад "Сан Мартин" го ударило и сега лекарите се борят за живота му.

При сблъсъците между фенове и полиция в Буенос Айрес има пострадали служители на реда. Десетки запалянковци са арестувани. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК


*Снимки: Profimedia.bg