ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Полицията в аржентинската столица Буенос Айрес реши да спре парада на новите световни шампиони по футбол от съображения за сигурност, след като по улиците излязоха 5 милиона души да празнуват със своите любимци. В неделя на финала на Мондиала в Катар "гаучосите" триумфираха над Франция след дузпи и вдигнаха жадувания трофей, който чакаха цели 36 години.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Играчите на Лионел Скалони бяха посрещнати от изключително много хора, прибирайки се от Доха часове по-рано. Откритият автобус на Лионел Меси и компания обаче не завърши маршрута си заради голямата тълпа от фенове в близост до Обелиска в столицата. Играчите бяха качени на няколко хеликоптера, за да направят обиколка над монумента, а една от причините за прекратяване на парада е, че няколко фена се опитаха да скочат от мост директно в автобуса с футболистите, а един от тях не уцели рейса и падна на земята.

Най-добрият млад играч на турнира Енцо Фернандес сподели в социалните мрежи селфи от хеликоптера, а летателните машини с играчите кацнаха на терените на базата на аржентинската федерация.

Аржентина доживя своята най-мъчителна и най-красива усмивка!

Крушарски прати лудо ВИДЕО от Аржентина за БЛИЦ

Страшна лудница в Аржентина! Милиони куфеят по улиците, Меси пие ВИДЕО/СНИМКИ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК