ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Резултатите от изследвания на Националния институт по токсикология са доказателство, което опровергава най-новата версия на бившия бразилски национал Дани Алвес относно скандала с изнасилването на жена в нощен клуб в Барселона на 30 декември.

39-годишният Алвес до момента четири пъти смени версията си относно случилото се във въпросната вечер. Първоначално твърдеше, че не познава жената, след това призна за сексуален акт, а по-късно обяви. Последното му твърдение е, че половото сношение е извършено по взаимно съгласие.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Бившият играч на ФК Барселона обясни в края на разпита си в съда, че жертвата му е направила фелацио. Според в. „Ел Периодико“, има намерени ДНК доказателства, които опровергават тази версия на най-титулувания футболист в историята. Резултатите от изследването са категорични, че става дума за насилствен акт.

Откритата ДНК в тоалетната на заведението и върху тялото и дрехите на жертвата, съвпада с това на бразилеца. Докладите вече са предадени на следствения съд №15 в Барселона.

Както е известно, Дани Алвес вече няколко седмици е настанен в затвор в Барселота. Той няма право на освобождаване под гаранция, тъй като има достатъчно финансови средства да се укрие и да се върне в родната си Бразилия, с която Испания няма договор за екстрадиция.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК