Селекционерът на Англия Фабио Капело изпитва сериозни проблеми в атака за утрешната евроквалификация с България, което е от 21:15 часа на "Васил Левски". Причината е, че двама от нападателите му са контузени.

Стрелецът на Астън Вила Дарън Бент не тренира с "трите лъва" вчера, тъй като има травма в слабините. "Дейли Мирър" твърди, че той дори няма да намери място в групата за мача, но все пак ще пристигне в България. Съперникът ни каца в София в 14:30 часа днес, а от 18:30 тренира на "Васил Левски".

Контузията на Бент оставя Капело с много малко варианти за нападението. Голаджията на Ливърпул Анди Керъл също не е напълно възстановен от контузия и е под въпрос за гостуването в София. Керъл вчера тренира на облекчен режим.

Със сигурност титуляр за "трите лъва" започва звездата Уейн Рууни, който ще бъде подпомаган от съотборника си в Манчестър Юнайтед Ашли Йънг, както и от Тио Уолкот. Капело все още умува на кой измежду Стюърт Даунинг и Джеймс Милнър да гласува доверие в стартовия си състав. Нападателят на Тотнъм Джърмейн Дефоу пък се очаква да остане на резервната скамейка.

England's national football team manager Fabio Capello arrives to train at Colney near London August 30, 2011. England play Bulgaria in their Euro 2012 group stage soccer qualifying match on Friday.