ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Истински шок сполетя Манчестър Сити след големия триумф във финала на Шампионската лига, в който „гражданите“ победиха Интер с 1:0 на стадион „Ататюрк“ в Истанбул.

В деня на мача в турския мегаполис е изчезнал бащата на един от асистентите на Пеп Гуардиола - Енцо Мареска, съобщава „Кориере дела Сера“. Следите на Мареска-старши се губят на самия стадион, където пристигнал, за да подкрепи отбора на сина си. Турската полиция е започнала операция по издирването, но за момента няма резултат.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Енцо Мареска започва кариерата си като асистент на Фулвио Фиорлин в Асколи, а след това е помощник на Винченцо Монтела в Севиля и на Мануел Пелегрини в Уест Хям. През лятото на 2020 г. поема втория отбор на Манчестър Сити и го извежда до титлата в резервната лига. Следва кратък престой в Парма (уволнен след само 13 дни на поста) и завръщане при „гражданите“, за да стане асистент на Пеп Гуардиола.

В момента Мареска е сред най-актуалните треньорски имена на Острова. Според информациите, шотландският гранд Селтик иска да му повери първия си отбор. Изпадналият от Висшата лига Лестър също проявява интерес към услугите на 43-годишния италианец.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!