Голямата дъщеря на Диего Марадона – Далма, посети за първи път мач на Бока Хуниорс след смъртта на баща си. Както е известно, световният шампион за 1986 г. почина в сряда на 60-годишна възраст.

Далма беше в ложата на баща си на „Бомбонера“ при победата на Бока с 2:0 над Нюелс Олд Бойс. Преди мача играчите на двата отбора и съдиите бяха облечени с фланелки на националния отбор на Аржентина, а отпред имаха изрисуван силуета на Марадона.

Едвин Кардона вкара и двата гола. В 12-ата минута той откри резултата с изпълнение от фаул. Веднага след това със съотборниците си се отправи към центъра, където е личната ложа за Златното момче.

Те положиха на земята фланелка на Марадона и започнаха да аплодират към ложата. Там Далма не успя да сдържи сълзите, които напираха от очите ѝ.

След края на мача играчите на Бока Хуниорс повториха аплаузите, а по уредбата на стадиона звучеше хита на австрийската група „Опус“ - „Life is Life“. Както е известно, именно под този музикален фон Марадона прави легендарното си жонглиране, увековечено в клип.

Неговата голяма дъщеря отново не успя да спре сълзите си и само с жестове изразяваше благодарността си към футболистите на Бока.