Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал е на мнение, че загуба от градския съперник Сити в неделя, ще изхвърли "дяволите" от битката за топ 4.

Двата тима се изправят един срещу друг утре от 18:00 часа на "Етихад" в среща от 31-ия кръг на Висшата лига. "Гражданите" заемат 4-та позиция с актив от 51 точки, докато "дяволите" са 6-ти с 47.

"Ако загубим от Сити, разликата ще стане твърде голяма. Мисля, че тогава ще изоставаме със 7 точки, а до края има още едва няколко мача. Това би било огромен пропуск за нас, който трудно може да се възстанови за толкова малко кръгове до края", каза той, цитиран от "Дейли Стар".

"Шансовете ни за топ 4 са още живи, но ще ни бъде трудно, тъй като и Уест Хям се бори със зъби и нокти за място в челната четворка. Нашата цел обаче е да достигнем именно до нея. Искаме да се представим по-добре от миналата година и реално погледнато това ни е шанса. Колкото до мен, аз никога не се намирам под натиск. Просто работя така, както преценя и правя това, което преценя", заяви холандският специалист.

 Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!