Димитър Бербатов очаквано не бе включен от Сър Алекс в групата за предстоящото гостуване на Хъл Сити от последния 38-и кръг на Висшата лига.

В неделя от 18:00 часа "червените дяволи" излизат срещу "тигрите". Както е известно, Манчестър Юнайтед си гарантира титлата в Англия. Оставането на Хъл Сити във Висшата лига е под въпрос, което прави срещата от изключително важно значение за домакините.

Сър Алекс не иска да рискува здравето на титулярите си и поради тази причина в неделя ще даде шанс за изява на резервите и юноши на клуба. В сряда на Бербо и компания предстои финал за Шампионската лига с Барселона.

Възстановяващият се от контузия Рио Фърдинанд, Гари Невил, Дарън Флетчър и Нани са единствените по-опитни футболисти, попаднали в групата за двубоя с Хъл Сити. Сър Алекс иска да види в игра Рио и да прецени дали ще може да го използва в сряда в Рим.

Групата на Манчестър Юнайтед за двубоя с Хъл Сити: Томас Кушчак, Бен Амос, Гари Невил, Уес Браун, Ричи де Лает, Рио Фърдинанд, Джеймс Честър, Ричърд Екърсли, Дани Симпсън, Фабио да Силва, Нани, Дарън Флетчър, Дарън Гибсън, Зоран Тошич, Лий Мартин, Даниел Дринкуотър, Федерико Македа, Дани Уелбек