Защитникът на ПСЖ и бразилския национален отбор Давид Луис заяви, че все още не е наясно дали изобщо ще се върне във френската столица след бомбените атентати в Париж на петък, 13-и. В момента бранителят е на лагер със "златистите", които имаха световна квалификация с Аржентина. Двубоят завърши 1:1, а Луис беше изгонен с червен картон.

"Приятелката ми и някои членове на семейството ми, са в Париж. Те всички са много тъжни и изплашени. Не знам какво ще правя и дали изобщо ще се върна в Париж. Играя за ПСЖ и това е моята работа, но ако всичко зависи от мен, то не бих се върнал", обясни притесненият Давид Луис.

Разтревожен е и нападателят на ПСЖ Единсон Кавани. Съотборникът на голмайстора в уругвайския национален отбор Алваро Гонсалес каза, че Кавани не бърза да се връща във френската столица. Играчът на парижани в момента е на разположение на "урусите" за квалификационните мачове за Мондиал 2018.

"Тези събития са просто ужасни", заяви Алваро Гонсалес.

"Всички са шокирани. Аз чух, че Давид Луис не бърза да напусне Бразилия и да се върне в ПСЖ. Кавани също би предпочел да не се връща сега в Париж", добави уругвайският национал.