Футболният отбор на БЛИЦ записа първата си победа за 2011 година в шампионата на Макдоналдс Медия Лига. В мач от 11-ия кръг се наложихме с 4:3 над ТВ 7, постигайки обрат в зрелищния мач.

След слаба игра през първото полувреме на почивката изоставахме с 0:2, но успяхме да изравним. Техничарят Стойко Димитров не пропусна сам срещу вратаря за 1:2, а Георги Христов проби стената и прати топката в мрежата при изпълнение на пряк свободен удар - 2:2.

Скоро след това трима играчи на ТВ 7 не бяха удържани от единствения ни защитник Ивайло Славов, озоваха се срещу стража ни Веселин Русинов, който нямаше какво да стори, освен да вади топката от мрежата си - 2:3.

Отново успяхме да изравним, след като Стойко Димитров прокара топката между краката на вратаря за 3:3.

Голмайсторът на тима ни Стилиян Петров донесе успеха с мощен удар отляво на вратата минута преди края. Това бе 11-ия му гол в първенството. С победното си попадение Стенли се реваншира за многото си пропуски при равенството 2:2 срещу "Спортал" преди седмица и този път заслужи добри думи от капитана Пламен Славов.

С днешната победа се изкачихме с една позиция в класирането и вече заемаме 8-ото място с 14 точки, като изместихме ТВ 7. В следващия кръг ни предстои труден мач срещу третия във временното класиране RING.BG.

Подробности за Макдоналдс Медия Лига - ТУК