Футболистите на ЦСКА отпразнуваха по подобаващ начин класическото 3:0 срещу „Левски”, видя репортер на  БЛИЦ. „Червените” купонясваха на две места снощи. Първо те отскочиха до заведението „Амбрела”, което е собственост на кума на Емил Гъргоров, а после продължиха в дискотека.
 
Най-див от всички бе Джаксън Менди. Сенегалецът с френски паспорт направо подивя на дансинга, показвайки завидна класа как се танцува. Менди си позволи и малко повечко алкохол, след което изобщо не седна на масата, предпочитайки да танцува безспирно. Той и останалите на няколко пъти крещяха познати на Сектор „Г” рефрени, като най-мощно се чуваше КЗЛ.
 
Най-пасивен на шоуто бе Мамади Сидибе. Малиецът го караше сало на безалкохолни напитки и още преди полунощ напусна лудата компания. „Аз съм мюсюлманин и съм много вярващ. Не пийвам и грам алкохол, а и не обичам такива шумни тържества. Даже и в Англия съм ги избягвал”, оправдал се Сидибе пред съотборниците си.
 
По-рано купона напусна и нападателят Кировски. Македонецът чака всеки момент бебе и предпочете да се прибере при бременната си съпруга.