Aлександър Томов се похвали, че е намерил инвеститор за реконструкцията на стадион "Българска армия". Силният човек при "червените" увери, че ЦСКА няма да се мести на "Овча Купел", където ще се изгражда ново съоръжение, на което обаче не само Славия ще домакинства, а и още някой клуб. Томов обяви и други новини от "Армията".

"Голяма еуфория. Емоциите са силно позитивни", заяви Томов по повод сладката победа на ЦСКА с класическото 3:0 срещу вечния съперник "Левски".

"Еуфорията е от тази приятната, която е винаги след победите над вечния съперник. Под крилото на опитните Вальо Илиев, Емил Гъргоров и треньора Стойчо Младенов расте едно добро младо поколение, от което бих отличил Чочев, към когото вече има интерес от европейски отбори", продължи Томов в интервюто си за предаването "Зона спорт" по btv.

"Ще се борим за първото място. Футболистите вече получиха всичките си заплати, получиха и премии, които по принцип не се полагат по право. Това създава допълнителна увереност в клуба. Съгласно плана, който сме изготвили догодина трябва да изплатим 3 милиона евро на държавата, тъй като са съществени сумите, които са натрупани като дългове", каза още Томов.

"Работим с "ЦСКА Завинаги". Те ще изградят тренировъчните игрища на "Българска армия", така че детско-юношеската школа да има постоянен дом. ЦСКА остава единственият клуб, и това е меко казано несправедливо, който играе на стадион, в който не може да се инвестира. Правителството в лицето на премиера, на министрите, показва изключително дружелюбно отношение към българския футбол и спорт. Очакваме да се реши този въпрос, тъй като не крия, и това също е новина, имаме инвеститори - един сигурен и още един, за изграждането на "Българска армия". ЦСКА не може да напусне "Българска армия", никой няма да позволи това. Това е нашият дом", добави шефът в "червения" клуб.