Съпругата на собственика на Левски Наско Сираков - Илиана Раева, направи емоционален коментар, след големия успех. Снощи "сините" завършиха 1:1 с ПАОК в Солун и след победата с 2:0 в първата среща на "Герена" елиминираха гърците от Лигата на конференциите с общ резултат 3:1. 

В третия квалификационен кръг Левски ще играе с Хамрун Спартанс от Малта. Първият мач ще бъде на 3 или 4 август, като се очаква решението на УЕФА. Както вече стана ясно, БФС отложи и срещата на "сините" с Черно море, която трябваше да се изиграе в понеделник (1 август).

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Раева публикува силни думи във "Фейсбук" след успеха. Постът й се радва на огромен интерес и вече натрупа над 1500 харесвания:

"Наско и Мъри!
Обичам ги!
Когато някой прекърши крилете на силните, единственото, което прави е да направи място Бог да им даде по-големи криле, за да полетят още по-високо! 
Преди 14 години им спряха полета, но се върнаха по-силни отвсякога, за да спасят своя Левски, за да летят високо в СИНЬОТО небе, понесени на крилете на ЛЮБОВТА НА ВЕЛИКИТЕ И ЕДИНСТВЕНИ ПО РОДА СИ СИНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ!
Тандем, докоснат от Бога!
Бог да ги пази!
Бъдете благословени!".

Съпругата на Наско Сираков качи и кадри на изгрева в Гърция с текст: "Тази сутрин изгревът в Гърция е по-специален! ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа


 

Наско и Мъри! Обичам ги! Когато някой прекърши крилете на силните, единственото, което прави е да направи място...

Публикувахте от Iliana Raeva в Четвъртък, 28 юли 2022 г.

 

Тази сутрин изгревът в Гърция е по-специален! ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!

Публикувахте от Iliana Raeva в Петък, 29 юли 2022 г.