Вече могат да се намерят и мартеници, посветени на Лудогорец. Подвига, при който шампионите изхвърлиха "Лацио" от Лига Европа, раздвижи бизнеса. Терминаторите на Стойчо Стоев, които посрещат "Валенсия" на 13 март в първия осминафинал, станаха хит по пазарите.

Пред разградската поликлиника мартениците с фланелка на "Лудогорец" са най-скъпите - по 2,50 лв., но и най-много се продават, съобщи продавачка. Тя уточни пред "Дарик", че уникатите с футболист в зелен екип са изплетени в Разград от нейна приятелка. Естествено мартениците вървяха най-вече сред малчуганите.

Бързо се ориентираха и търговците в столицата. "Излизам на пазара и първото нещо, което виждам, е мартеница с екип на Върджил Мисиджан", написа един от известните фенове на ЦСКА от кв. "Красна поляна".

Обогати се и фолклорът. "Сценаристите на "Дързост и красота" обмислят спешното включване в действието на непознатия досега брат на Ридж и Торн Форестър от забравена авантюра на баща им. Запознайте се с Крейзи Форестър (б.а. от англ. Крейзи форест - Луда гора)", написа друг запалянко в нета.