Ексцентричният треньор на баскетболния "Левски" Константин Папазов е бил диджей по време на купона на "сините" след спечелването на Купата на България снощи, когато избраниците му надиграха Черно море със 100:97 на финала.

"Много рядко си го позволявам, но бях обещал на момчетата, че ако бият Черно море, аз ще съм диджей", каза с усмивка Папазов при гостуването си в "Пред банята" по ТВ7.

Тити, който като дете е бил от ЦСКА, но сега се слави като легендарен левскар, говори много и за проблемите на футболния тим на "сините".

"Допуснаха се страшно много грешки. Единственото решение оттук нататък минава през това да се намери стабилен собственик. Батков се хвана с една неравна битка преди време воден от амбиция, от еуфорията, която винаги съпътства "Левски". Лошото е, че хубавите моменти отпреди не бяха експлоатирани правилно. "Синята къща" имаше четири основи – Тодор Батков, Наско Сираков – директор, Станимир Стоилов – треньор и Георги Иванов – истински левскар и лидер. Те трябваше да се съберат. Говоря за 2010 г., да обясня. Тогава говорих с четиримата, но един от тях не се съгласи, няма да кажа кой. Лошото е, че "Левски" в момента няма нищо общо с идентичността си", смята Папазов.

Тити се пошегува и заяви още, че отдавна е трябвало именно той да стане треньор на футболния тим на "сините".

Article.jpg