Рафаел Надал и Григор Димитров излизат утре в битка от 1/4-финалите на Аустрелиън оупън. Испанецът е номер 1 в света, докато българинът очаква влизане в топ 20 на ранглистата на АТП.
 
Двамата са играли три пъти като и в трите мача победата е за Надал. Двамата имат и красиви половинки, които ще ги подкрепят в битката им за полуфинал на първия голям турнир за годината.
 
За половинката на Гришо - Мария Шарапова се знае всичко, докато тази на Надал остава малко встрани. 25-годишната Мария Франсиска Парейо - Сиска е студентка по бизнес администрация и работи във фирма, която е един от спонсорите на Надал. Сиска се запознава с Рафа по време на рекламно събитие, а от октомври 2012 отговаря за връзките в обществеността във фондацията на тенисиста.

Мария Перейо подкрепя Надал във всеки мач от Аустрелиън оупън досега, а се очаква на трибуните на бъде и вече отпадналата от турнира Мария Шарапова, чийто следващ турнир е на 27 януари в Париж.

Двубоят между Григор Димитров и Рафаел Надал е утре сутрин около 5:00 часа. Агенция БЛИЦ ще следи на живо с картина срещата от 1/4-финалите на Аустрелиън оупън!